Home / Szakácsművészet / Zsályaecet

Zsályaecet

Hozzávalók: 0,5 l 20 %-os ételecet 4-5 szál virágzó zsályaág 1 literes zárható tetejű üveg 0,5 l víz Elkészítése: A zsályavirágot óvatosan leöblítjük hideg vízzel, és szárával együtt beletesszük az üvegbe. Felöntjük az ecettel, vízzel, majd lezárjuk. Egy hétig így érleljük meleg helyen. (Nyáron nem lesz nehéz meleg helyet találni.) Egy hét után leszűrjük valamilyen […]

A Zsályaecet bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

A teljes cikkért klikk ide!

Source:: receptneked.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top

A jobb böngészés érdekében sütiket, cookie-ket használunk. részletek

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását

Bezár